Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VIAȚA NU ESTE UN STRES CONTINUUFolosește înțelepciunea de ieri în viața nebună de azi

2800 lei

Descriere

Există o doză mare de absurditate în zilele noastre, ceva care ne face să fim stresați, furioși și nesiguri, iar primul pas spre a ne ajuta pe noi înșine să ieșim din dezastrul în care ne aflăm este să începem să observăm haosul în care trăim.

Bazându-se pe inteligența atemporală a bunicii Francesca, specialistă în gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face să vedem înțelepciunea unor vremuri mai civilizate, când nimeni nu avea la el un telefon celular în timpul unei plimbări liniștite pe plajă și ne arată că râsul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Odată ce învățăm să ne destindem și să nu mai luăm lucrurile mărunte în serios, vom descoperi o enormă greutate ridicată de pe umeri.

Prin râs vom reuși să separăm zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venită din exterior și vom înceta să ne invinuim pentru că nu suntem specimenul perfect pe care specialiștii în marketing îl impun ca normal. Vom reuși astfel să ne amintim de lucrurile care sunt cu adevărat importante și care mult prea des se pierd în zgomotul vieții moderne.

Avem nevoie să ne concentrăm pe valorile care fac ca ființa umană să fie extraordinară: optimism, speranță, dragoste, originalitate, a fi un părinte bun, politețe, altruism și moderație. Scopul, pentru noi toți, este să revenim la o viață în care există mai puțin stres și mai multă semnificație și, râzând de nebunia fiecărei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde în VIAȚA NU ESTE UN STRES CONTINUU, vom reuși să ne menținem atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Loretta LAROCHE

Loretta LaRoche este consultant în managementul stresului de peste 30 de ani.

Speaker de nivel internațional, ea deține un portofoliu de clienți foarte diversificați precum: NASA, The New York Times, Microsoft și o serie de alte companii, spitale și organizații Fortune 500.

A susținut conferințe alături de fostul președinte Bill Clinton, Arianna Huffington, Anthony Robbins, Gloria Steinem, Laura Bush, Mia Farrow și mulți alții, pentru mii de participanți. LaRoche a fost vedeta a șapte emisiuni PBS și autoarea a șapte cărți. Cariera ei a inclus, de asemenea, numeroase spectacole one woman show în întreaga țară, iar pasiunea pentru cântat a dus-o la crearea unui album de jazz. Ea crede și își trăiește mesajul, „Viața nu este o repetiție plină de stres!”

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.