Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

WARCRAFT - STAPANUL CLANURILOR (VOL. 2)

Număr pagini: Format: 14x21 cm
Arhiva

Descriere

În trecutul învăluit de negura vremurilor, lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi și gnomii îndesați trăiseră printre oameni într-o relativă pace și armonie - până în clipă în care sosirea armatei demonice cunoscute că Legiunea Arzătoare a năruit pe vecie liniștea lumii. Acum, orcii, dragonii, goblini și trolii se luptă pentru supremația asupra unor împărății fărâmițate, în stare de război - episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT.

Sclav. Gladiator. Șaman. Căpetenie de Război. Enigmaticul orc Thrall a fost toate acestea. Crescut din copilărie de oameni cruzi, care sperau să-l transforme într-un pion perfect, Thrall este mânat atât de sălbăticia propriei inimi, cât și de abilitățile dobândite în timpul educației sale, spre a-și urma un destin pe care abia începe să-l înțeleagă: ruperea legăturilor sclaviei și redescoperirea tradițiilor poporului său. Acum, povestea tumultuoasă a drumului său în viață, o saga a onoarei, urii și speranței va fi, în sfârșit, spusă.

Christie GOLDEN

Multipremiată (de opt ori de New York Times), bestselling author, Christie Golden a scris peste 50 de romane și nuvele SF, fantasy și horror. Printre numeroasele sale proiecte se numără o serie de romane Star Trek, Wizzraft și StarCraft, trei cărți din seria Star Wars și nuvelizarea Star Wars: The Clone Wars, Dark Disciple, pe care multe recenzii au citat-o ca fiind cea mai bună dintre noile romane canonice.

După 2014 a publicat nu mai puțin de patru romane: romanul World of Warcraft, de mare succes; Blackbeard: The Lost Journal, o carte care completează jocul video „Assassin’s Creed: Black Flag”; o a doua carte a lui Assassin, Creed, „Assassin’s Creed: Unity - Abstergo Employee Handbook” și The Accidental Knight, un roman setat în lumea jocului online de cărți Cryptozoic, HEX.

Cele mai recente romane ale lui Golden sunt Warcraft: Durotan, romanul prequel al filmului Warcraft bazat pe jocurile lui Blizzard, precum și Warcraft: The Official Movie Novelization.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.