Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

WARCRAFT - ULTIMUL GARDIAN (VOL. 3)

Număr pagini: Format: 14x21 cm
Stoc epuizat

Descriere

În trecutul învăluit de negura vremilor, lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi și gnomii îndesați trăiseră printre oameni într-o relativă pace și armonie - până în clipă în care sosirea armatei demonice cunoscute că Legiunea Arzătoare a năruit pe vecie liniștea lumii. Acum, orcii, dragonii, goblinii și trolii se luptă pentru supremația asupra unor împărății fărâmițate, în stare de război - episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT.

Gardienii Tirisfal-ului: o dinastie de învingători cu puteri divine, fiecare dintre ei ducând, de unul singur, un război secret împotriva Legiunii Arzătoare. Soarta lui Medivh este aceea de a deveni cel mai măreț și mai puternic reprezentant al Ordinului. Sufletul i-a fost însă pângărit de întuneric, inocența călcată în picioare; puterile ce ar fi trebuit să lupte în numele binelui slujesc acum răului. Sfâșiat între două destine, lupta lui Medivh împotriva propriei răutăți a devenit una cu soarta Azerothului însuși... și a schimbat lumea, pentru totdeauna.

Jeff GRUBB

Jeff Grubb este autor și designer de jocuri pe computer. El este co-creator (împreună cu Ed Greenwood) al cadrului Forgotten Realms și unul dintre co-fondatorii Dragonlance.

A scris 15 romane și 30 de nuvele transpuse în lumi precum Forgotten Realms, Dragonlance, Starcraft, Warcraft și Guild Wars. A scris și a contribuit la mai mult de o sută de jocuri și produse de suport pentru jocuri, inclusiv RPG-ul Star Wars, jocul miniaturilor Star Wars pentru Wizards of the Coast și Star Wars Attacktix pentru Hasbro. În prezent construiește lumi pentru ArenaNet, producătorii jocului Guild Wars.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.