Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Keith Abraham

CINE ESTE KEITH ABRAHAM?

Scriitor, speaker, consultant, tată și explorator. Timp de două decenii, Keith a ținut conferințe în lumea întreagă și a acordat consultanță unor branduri renumite precum Toyota, Lexus, AIA, NAB, Westpac și Toshiba, pe cinci continente.

Nu e deloc rău pentru un tip care a renunțat la școală, care habar nu avea ce vrea să facă în viață și care nu stăpânea deloc limba engleză. Acest tip a scris trei cărți vândute într-un număr foarte mare de exemplare și publicate în nouă limbi. A obținut mai multe premii ca speaker, având în spate o carieră de 20 de ani. Dacă ar fi să îl întrebi pe Keith ce i s-a întâmplat și cum a reușit să ajungă de la abandonul școlar la nivelul de expert mondial pe subiectul performanței însoțite de pasiune, răspunsul său ar fi unul simplu: „Am ajuns să fiu pasionat de ceva, mi-am stabilit un obiectiv și am decis să fac primul pas.“

Obiectivul lui Keith este simplu… să ajute oamenii să aibă o viață caracterizată de pasiune. O viață plină de însemnătate, în care să faci doar ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să îi ajuți pe cei din jur. Este autorul unor lecții, instrumente și tehnici pentru cei care vor să evolueze permanent.

www.keithabraham.com

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.