Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TRĂIEȘTE CU PASIUNE!5 secrete despre cum să faci ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci

3900 lei

Descriere

Atunci când oamenii își descoperă pasiunea, nu doar că iubesc ceea ce fac, dar duc o viață la care alții doar visează.

Te-ai întrebat vreodată dacă ești fericit, satisfăcut și împlinit de direcția pe care o ai în viață? În sufletul tău știi că viața este prea scurtă pentru a o trăi fără a avea o pasiune și prea lungă pentru a te complace în mediocritate? Ai un plan pe care vrei să-l urmezi pentru a reuși? Îți doreșți să ai mai multe rezultate, însă te simți neajutorat și crezi că existența ta este lipsită de sens în acest moment?

Keith Abraham te îndrumă să găsești răspunsuri la aceste întrebări și îți arată care este drumul pe care trebuie să-l alegi în călătoria numită viață. El vine în întâmpinarea nevoilor tale propunând un adevărat ghid în care vei găsi resursele, sfaturile și exemplele de care te poți folosi pentru a-ți atinge obiectivele, dar și o sursă de inspirație prin care...

•vei descoperi care este adevărată ta pasiune în viața personală și în cea profesională;
•vei explora un proces bine pus la punct, care te va ajuta să-ți transformi visurile în realitate;
•vei recunoaște trăsăturile unei persoane care își trăiește viața cu pasiune;
•vei învăța să nu mai amâni lucrurile;
•vei valorifica oportunitățile profesionale care apar;
•vei evalua și vei pune în practică strategii pentru îmbunătățirea încrederii în propriile forțe.

Keith ABRAHAM

CINE ESTE KEITH ABRAHAM?

Best-selling autor, keynote speaker multipremiat, creator de conținut, consultant pentru branduri ca Toyota, Lexus, AIA, NAB, Westpac și Toshiba. Acesta este astăzi Keith Abraham - lider mondial pe subiectul performanței alimentate de pasiune. Nu e deloc rău pentru un tip care a abandonat școala și care habar nu avea ce vrea să facă în viață, așa-i? Dacă Keith ar fi întrebat cum poți să devii dintr-un pierde-vară un expert mondial în performanță, răspunsul lui ar suna așa: Sunt exemplul viu al propriei mele lucrări. Viața este prea scurtă pentru a o trăi fără obiective personale și pasiune. Scrierea primei cărți a fost, așadar, unul dintre primele 100 de obiective aflate pe lista lui Keith. De atunci a publicat alte 4 cărți care au fost traduse în 12 limbi. În cărțile sale, printr-o serie de lecții, tehnici și instrumente, Keith îi provoacă pe oameni să-și descopere pasiunea în viață, să o valorifice, transformând-o în capital profesional și personal.

http://www.keithabraham.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.