Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

BUCURIA SUCCESULUI10 abilități esențiale pentru a reuși în viață

3500 lei

Descriere

Definiția succesului poate fi una foarte personală și diferă de la individ la individ, în funcție de obiectivele pe care și le-a propus. În linii mari însă, succesul este mai degrabă o stare, reflectată în interior și la exterior. Mai mult, succesul nu e determinat de ceea ce obții când ajungi la destinație, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.

De ce vedem în jurul nostru atât de mulți oameni talentați din ce în ce mai puțin eficienți? De ce crește în mod constant nivelul de stres? De ce suntem incapabili să învățăm ceva nou dacă ne simțim presați? De ce ne lipsește uneori încrederea în propriile forțe? De ce începem o mulțime de proiecte pe care nu le ducem niciodată la bun sfârșit? De ce ni se pare mai simplu să îi ajutăm pe cei din jur să își transforme visurile în realitate, în loc să ne ocupăm de ceea ce ne-am propus noi personal? Și, mai presus de toate, unde a dispărut bucuria succesului?

Iată tot atâtea întrebări la care ne răspunde, într-o manieră conceptuală unică, Susan Ford Collins, care, timp de două decenii, a studiat în mod constant oameni de succes din medii cât se poate de diferite, descoperind astfel zece abilități esențiale pe care aceștia le etalau constant, fără să își dea seama. În acest ghid obligatoriu de citit referitor la satisfacție și împlinire, Susan ne descrie Tehnologia Succesului și ne propune niște metode ușor de învățat, pe care le putem pune imediat în aplicare. Indiferent că vrei să schimbi ceva pe plan personal sau profesional, să începi să conduci o companie sau o familie, aceste zece abilități te vor ajuta să ai succesul la care ai visat dintotdeauna.

Susan FORD COLLINS

Susan Ford Collins este autoarea lucrării Bucuria succesului, susțînând peste 2.500 de programe de training pentru echipe de management de vânzări, resurse umane sau servicii pentru clienți. A deprins aceste abilități în cei douăzeci de ani în care a lucrat cu mai multe companii de top, precum American Express, IBM, Ryder Systems, Florida Power and Light, Upjohn Company și CNN, cu organizații educaționale (Montessori Teacher Training Center și Jepson Leadership School), dar și cu persoane particulare. A apărut în numeroase emisiuni de televiziune, printre care și Weekend Today, de la CNN, sau Business Unusual.
În prezent locuiește in Miami.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.