Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CONVERSAȚII DECISIVECum să vorbești când miza e mare

Arhiva

Descriere

Aventura în lumea comunicării continuă. E timpul să avem conversații decisive, piatra de hotar a interacțiunilor cu semenii noștri.

O discuție între două sau mai multe persoane, în care:

1. interesele sunt mari
2. opiniile diferă și
3. atmosfera emoțională este încărcată,

iată ce este o conversație decisivă.

Autorii, cercetători și voci bine cunoscute în domeniul eficienței organizaționale și al leadershipului, au descoperit că relațiile, carierele, instituțiile și comunitățile puternice au aceeași sursă de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu înalt grad emoțional și mize mari.

Indivizii cei mai influenți, care pun lucrurile în mișcare și, în același timp, își construiesc relații, sunt cei ce stăpânesc arta conversațiilor decisive. Oamenii care poartă în mod obișnuit conversații decisive și o fac bine sunt capabili să exprime opinii controversate sau chiar riscante într-un mod care să-i facă auziți. Șefii lor, colegii, cei implicați direct ii ascultă fără a trece în defensivă sau a se înfuria.

Pe plan profesional și personal, nu mai trebuie să alegeți între a fi cinstit și a fi eficient. Nu trebuie să alegeți între sinceritate și carieră. Pentru că puteți învăța cum să obțineți un control emoțional superior în situațiile limită, puteți transforma frustrarea și furia în dialog și obține siguranța care menține fluxul comunicării, devenind convingători fără a fi nevoie să va impuneți agresiv.

Al SWITZLER

Expert în comunicarea business și New York Times bestselling author.

În ultimii douăzeci și cinci de ani, Al Switzler a ajutat sute de organizații să realizeze schimbări măsurabile de leadership, calitate, comunicare, management și motivație. Al este coautor a trei bestseller-uri New York Times, Influencer și a activat ca profesor facultățile mai multor universități, inclusiv Universitatea Michigan, Brigham Young University, Auburn University și University of Kentucky. Având la bază experiență și cunoștințe corporative, Al s-a adresat unei clientele impresionante, printre care: AT&T, Xerox, IBM, Sprint, Ford Motor Company, BASF, Philips, Lockheed Martin Aerospace și Intermountain Health Care.

Joseph GRENNY

Joseph Grenny este bestselling autor (declarat de New York Times) și speaker  internațional împărțind scena cu gen. Colin Powell, Jim Collins și Brené Brown la unele dintre cele mai importante conferințe din lume.

Joseph este co-autorul a patru bestselleruri, cu peste patru milioane de exemplare tipărite.

A apărut în emisiunea The Today Show, CNN, Bloomberg și Fox Business New și a fost prezentat în Forbes, Businessweek, Wall Street Journal, New York Times, USA Today, Los Angeles Times și Washington Post. În ultimii 30 de ani, Joseph - protejat al lui Albert Bandura, cel mai influent psiholog în viață - a efectuat cercetări în științe sociale cu scopul de a ajuta liderii și organizațiile să atingă noi niveluri de performanță. Mai exact, el s-a concentrat pe comportamentul uman și pe regulile scrise și nescrise care modelează activitatea angajaților în fiecare zi.

Kerry PATTERSON

Kerry Patterson este un scriitor prolific. A predat la Facultatea de Management Marriott de la Brigham Young University și a cofinanțat Interact Performance Systems, unde a lucrat timp de zece ani ca vicepreședinte de cercetare și dezvoltare. Kerry este coautor al bestseller-urilor New York Times Change Anything, Crucial Conversations, Crucial Confrontations. Este deținător al Mentor of the Year Award și William G. Dyer Distinguished Alumni Award 2004 de la Brigham Young University.

Ron McMILLAN

Ron McMillan este autor de best-sellers New York Times, speaker  și om de știință a cărui activitate are ca obiectiv schimbările organizaționale și managementul resurselor umane. Lucrarea lui Ron a fost tradusă în 28 de limbi, este disponibilă în 36 de țări și a generat rezultate pentru 300 din Fortune 500.

Ron a vorbit la sute de conferințe, convenții dar a și livrat concepte-cheie pentru organizațiile Fortune 500, inclusiv: Lockheed Martin, AT & T, Nike, etc.

Recunoscut ca expert și influencer, Ron a fost foarte des invitat la CNN International, precum și în revista New York Times, Inc., T&D Magazine și Chicago Tribune.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.