Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Jonathan HAIDT

Jonathan Haidt este psiholog la Stern School of Business din cadrul Universității din New York. Și-a susținut doctoratul la Universitatea din Pennsylvania și a predat timp de 16 ani în departamentul de psihologie al Universității din Virginia.

Cercetările lui Haid examinează fundamentele intuitive ale moralei și modul în care moralitatea variază de la o cultură la alta - incluzând culturile americane progresiste, conservatoare și libertariene. Haidt este autorul a trei cărți: Happiness Hypothesis: Finding Modern Truth in Ancient Wisdom; The Righteous Mind: Why Good People are Divided by Politics and Religion; and The Coddling of the American Mind: How Good Intentions and Bad Ideas are Setting Up a Generation for Failure (co-autor cu Greg Lukianoff). Ultimele două cărți au fost printre cele mai bine vândute, conform New York Times.

La NYU-Stern, el aplică cercetările sale privind impactul psihologiei asupra eticii în afaceri, chestionându-se asupra felului în care companiile se pot structura și funcționa în moduri care vor fi rezistente la eșecurile etice (EthicalSystems.org).

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.