Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Kevin D. BROWN

Kevin Brown înțelege care sunt factorii care stau la baza excelenței organizaționale și a loialității clienților. Știe din interior cum gândesc, simt și acționează cei din spatele marilor branduri. Este expert în branding și în cultură organizațională, cu o carieră de peste treizeci de ani în dezvoltarea unui sistem bazat pe deschiderea de francize.
Kevin a contribuit la transformarea unei mici companii deținute de o familie în brandul nr. 1 din domeniu, cu venituri de peste 2 miliarde de dolari. De-a lungul vieții, a învățat cum să depășească problemele, cum să facă față schimbării și cum să construiască o cultură care să aducă rezultate excepționale atât în afaceri, cât și în viață.
În 2017, Kevin s-a retras din activitatea în corporație pentru a-și prezenta mesajele în întreaga lume. În prezent, este considerat unul dintre cei mai buni speakeri inspiraționali. Discursurile sale au fost ascultate de sute de mii de oameni de pe tot globul. Poți afla mai multe detalii despre el accesând site-ul KevinBrownSpeaks.com.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.