Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Suze ORMAN

Suze a fost numită „o forță în lumea finanțelor personale”.

Best selling autor New York Times, editorialist online, scriitor/producător și unul dintre vorbitorii motivaționali de top din lume

Orman este, fără îndoială, cel mai recunoscut expert al Americii în domeniul finanțelor personale. Orman a fost redactor-contributor la „O”, revista lui Oprah, timp de 16 ani și gazda Suze Orman Show, difuzat în fiecare sâmbătă seara pe CNBC timp de 13 ani. De-a lungul carierei sale în televiziune, Suze a realizat ceea ce nicio altă personalitate de televiziune nu a mai reușit până acum. Nu numai că este cea care a reușit cea mai mare strângere de fonduri din istoria televiziunii publice, dar a obținut și o recunoaștere inedită: opt premii Gracie, mai mult decât oricine din întreaga istorie a acestui prestigios premiu. În martie 2013, revista Forbes i-a acordat lui Suze un loc în top 10 pe o listă cu cele mai influente celebrități ale anului 2013.

Orman, care a crescut în partea de sud a Chicago, a obținut o diplomă de licență în asistență socială la Universitatea din Illinois, iar la 30 de ani era încă o chelneriță care câștiga 400 de dolari pe lună.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.